Ons team bestaat uit: Maureen Gortemaker, Ilona Bijman, Anne Schoot, Diana Wulms, Jorin Punte, Petra Nijmolen, Caroline Striedieck, Dionne Schoorlemmer, Marlies Hazewinkel en Mieke de Jonge. Marianne Krijnsen en Marloes Hidding bieden daarnaast secretariële en administratieve ondersteuning.

Vanuit Saxion opleiding fysiotherapie hebben we momenteel 1 student die ons helpt bij de groepslessen.

We onderzoeken en behandelen uitsluitend kinderen en zijn daarin gespecialiseerd. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg en opgenomen in het Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie of Stichting Keurmerk.
Daarnaast staan we in het zogeheten BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg), wat betekent dat we de wettelijk beschermde titel kinderfysiotherapeut mogen voeren.

Ons werkgebied is heel Enschede/ Winterswijk en omgeving.

Vacature Secretaresse 

Voor onze praktijk in Enschede zijn wij op zoek naar een flexibele, representatieve, vriendelijke en accurate collega als secretaresse. Je bent het eerste aanspreekpunt en visitekaartje van de praktijk: telefonisch, per mail of direct bij de balie. De werkzaamheden bestaan uit het te woord staan van patiënten, het maken van behandelafspraken, administratieve ondersteuning van de therapeuten en diverse andere taken.

We vragen: werkervaring/ opleiding in secretariële richting (medisch secretaresse is een pré). Je leert snel en graag. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift.

We bieden: per direct 14-16 uur per week, verdeeld over twee dagen (donderdag en vrijdag) voor een periode van een jaar.

Uiteraard geven we ook graag meer informatie over onze werkzaamheden en praktijkstructuur. Voel je vrij om iedere vraag te stellen die in je op komt via mail ibijman@kinderfysioteam.nl, telefoon/app 06-40346423 (Ilona Bijman) of kijk op de website www.kinderfysioteam.nl.

Wij hebben deze vacature geplaatst op 22 juni 2022. Graag zien we je sollicitatie uiterlijk vrijdag 8 juli tegemoet. We streven ernaar om de functie op korte termijn in te vullen.

WIJ ORGANISEREN VANUIT DE PRAKTIJK DIVERSE GROEPSACTIVITEITEN:

Een verwijzing is niet nodig

Meld je kind nu aan!

NAAR BOVEN